Hva er varmefolie, og når fungerer det best?

Oppvarming i boligen din

I en vanlig bolig går over 60% av strømforbruket til oppvarming. Dersom du velger riktig type oppvarming og styring kan det gi betydelige besparelser og økt komfort. Vi i Kjell Hansen Elektro gir deg råd om valg av plassering av varmekilder slik at du får en lun og trivelig atmosfære i ditt hjem. 

Varmefolie – en moderne løsning for effektiv oppvarming

Vi tilbyr en rekke oppvarmingsalternativer som varmekabler og varmefolie, panelovner og smart strømstyring. Vi skal nå se nærmere på varmefolie som oppvarmingsløsning. Varmefolie er en elektrisk varmeløsning som legges dirkete under gulvet for å gi en jevn og behagelig oppvarming. Den består av tynne elektriske ledere som avgir varme når strøm går igjennom dem. Varmefolie er spesielt godt egnet under parkett, laminat eller tregulv. Det fungerer beste i rom hvor man ønsker rask oppvarming og jevn tempraturfordeling, som stue, soverom og oppholdsrom. En annen fordel er at installasjonen er enkel, og folien bygger minimalt i høyden. Noe som gjøre den ideell ved oppussing eller nybygg hvor man vil ha en energieffektiv varmeløsning uten store inngrep i gulvkonstruksjonen. Varmefolie fungerer også utmerket sammen med smarte strømstyringssystemer, slik at du kan optimalisere oppvarmingen i hjemmet når strømprisene er lavest. 

Velg Kjell Hansen Elektro for trygg installasjon

Hos Kjell Hansen Elektro i Bergen tilbyr vi profesjonell installasjon av varmefolie som er en effektiv og moderne oppvarmingsløsning. Vår ekspertise innen elektrotjenester sikrer at du får en trygg, pålitelig og energieffektiv løsning tilpasset ditt hjem eller næringsbygg. Uansett om du planlegger oppussing eller ønsker en ny varmeløsning, kan vi hjelpe deg med å velge riktig produkt og sørge for korrekt installasjon. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hvordan varmefolie kan bidra til økt komfort og energieffektivitet i ditt hjem.