Øk boligens verdi med en elbillader fra Kjell Hansen Elektro

Hvorfor velge en elbillader?

Elbiler blir stadig mer populære i Norge, og behovet for pålitelige og effektive hjemmeladere øker tilsvarende. Ved å installere en elbillader hjemme, kan du gjøre hverdagen enklere, redusere karbonutslipp og til og med øke verdien på boligen din. Hos Kjell Hansen Elektro har vi ekspertisen og utvalget som sikrer at du får den beste ladeløsningen for dine behov.

Kjell Hansen Elektro: Din ekspert på elbillading

Med over 3000 installasjoner av elbilladere i Bergen og omegn, har vi opparbeidet oss omfattende erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team av sertifiserte elektrikere sikrer at installasjonen blir utført trygt og effektivt. Vi tilbyr et bredt utvalg av elbilladere i ulike farger og modeller, som passer til alle typer boliger og behov.

Fordeler med hjemmelader

1. Enklere hverdag: Med en hjemmelader slipper du å bruke tid på offentlige ladestasjoner. Lad bilen når det passer deg, for eksempel om natten når strømmen ofte er billigere.

2. Økt boligverdi: Mange boligkjøpere ser nå etter boliger som er tilpasset elbiler. En installert elbillader kan gjøre boligen din mer attraktiv på markedet og signalisere at boligen er fremtidsrettet og godt vedlikeholdt.

3. Sikker lading: Elbilladere er designet for å håndtere høy belastning over lang tid og inkluderer sikkerhetsfunksjoner som overspenningsvern og jordfeilbryter, noe som reduserer risikoen for overoppheting og brann.

4. Økonomisk fordel: Hjemmelading er ofte billigere enn å bruke offentlige hurtigladere, noe som kan gi deg betydelige besparelser på sikt.

Slik velger du riktig elbillader

Når du skal velge en elbillader, er det flere faktorer du bør vurdere:

Ladeeffekt: Velg en lader som matcher bilens ladehastighet.

Kompabilitet: Sørg for at laderen er kompatibel med din bilmodell.

Tilleggsfunksjoner: Vurder ladere med smartteknologi som fjernstyring og energiovervåking.

Sikkerhet: Alle installasjoner bør inkludere overspenningsvern for å beskytte både bilen og det elektriske anlegget.

Design: Det finnes etter hvert mange ulike design på elbilladere, slik at du gjennom elbilladeren kan bidra til å understreke boligens uttrykk

Ladere vi gjerne anbefaler:

Zaptec Go:

– Passer for de som ønsker avanserte funksjoner gjennom app-styring og energiovervåking.

– Leverer lading opptil 22kW og er kompatibel med alle elbiler.

Amina S:

– En smartlader med muligheter for oppkobling til smarthus for lading når strømmen er billigst.

– Har en fastmontert kabel og er ideell for de som har flere biler som skal lade.

Gratis befaring og personlig rådgivning

Hos Kjell Hansen Elektro tilbyr vi gratis befaring hvor en av våre elektrorådgivere vurderer ditt hjems elektriske system og gir anbefalinger basert på dine spesifikke behov. Vi hjelper deg med å velge riktig modell og funksjoner, og sørger for at installasjonen blir utført på en sikker og effektiv måte.

Kontakt oss for elbillader i dag

Er du klar til å gjøre hverdagen enklere og øke verdien på boligen din med en elbillader? Kontakt Kjell Hansen Elektro i dag for en gratis befaring og personlig rådgivning.

Telefon: 55 15 40 30 

E-post: post@kjell-hansen.no

Om Kjell Hansen Elektro

Kjell Hansen Elektro er et veletablert elektroselskap i Bergen med over 80 års erfaring og tusenvis av fornøyde kunder i ryggen. Vi tilbyr komplette løsninger innen elektro for både privatpersoner og bedrifter, og er stolte av vår Miljøfyrtårn-sertifisering som beviser vårt engasjement for bærekraft og miljøansvar.

Følg oss på sosiale medier

Hold deg oppdatert med våre nyeste prosjekter og tilbud ved å følge oss på Instagram og Facebook. Her deler vi inspirasjon, tips og nyheter som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av våre tjenester.